Spill rulett med reisene dine!

koffert med reisestempel

Noen ganger ender vi opp med å sitte å drømme oss vekk til en annen by, et annet land eller et helt annet kontinent. Det behøver ikke alltid å være de kritthvite strendene med palmer som frister, noen ganger er det de store, bråkete og kaotiske storbyene som frister. Vi sitter å drømmer oss vekk og skulle ønske at det bare var så enkelt som å sette seg i bilen, kjøre til flyplassen og hoppe på første og beste fly. Rett og slett å spille litt rulett med våre reiser, uten all planleggingen og forberedelsene og istedet bare satse og håpe på det beste.

Dette er faktisk en mulighet nå på flere ulike nettsider som tilbyr besøkende å spille litt rulett med sine reiser og vi har undersøkt disse mulighetene litt nærmere:

fly lander på flyplass

Reiserulett — perfekt for den eventyrlystne

Dersom du hadde muligheten til å hoppe på et fly til en ukjent destinasjon imorgen tidlig, hadde du gjort det? Dersom du kun fikk lov til å pakke med deg dine eiendeler til reisen uten noen informasjon om verken reisemålet, værforhold eller plan, hadde du klart det? For noen kan dette virke fullstendig skremmende, men for andre er dette en virkelighet. Det er mange som elsker å begi seg ut på sin neste reise på denne måten og setter enkle regler som reisebudsjett for flybillettene eller hvor lang tid en skal bruke på flyplassen før en reise er bestilt.

Det å spille rulett med sine reiser kan virkelig bli til en ny trend blant reiseglade mennesker. Vi har jo alle hørt om det klassiske bordspillet rulett, et spill som virkelig er nervepirrende og det perfekte valget for de som liker å ta sjanser. Så å spille litt rulett med sin neste reise er uten tvil en spennende vri, men om det fortsatt er det klassiske bordspillet rulett som frister er det mulig å lese mer om det her på http://rulett.no/. Kanskje et par runder på rulettbordet vil være det som finansierer neste reise?

dame med hendene i været i bil

En metode som ble brukt mye før

Denne reisemetoden er dessverre ikke noe som mange benytter seg av idag, selv om det selvsagt fortsatt er fullt mulig. Før var det nemlig sånn at flyselskap solgte det de kalte for “standby-billetter” slik at reisende rett og slett hadde muligheten til å prøve lykken rett fra flyplassen. Dette gjorde selvsagt at det var snakk om en god del ventetid på flyplassen og mye tålmodighet for noe som ikke engang kunne garanteres. Nå som måten vi kjøper våre reiser på har endret seg til å foregå stort sett på nett, ofte med store rabatter, har disse “standby-billettene” forsvunnet noe.

globud med kjente landmerker

Hvordan pakke til en ukjent destinasjon?

Noe av det de aller fleste reisende vil spørre om når det kommer til spontane reiser som dette, er hvordan en skal klare å pakke. Her er det aller første tipset vi kan komme med, er å alltid kun reise med håndbagasje. På grunn av ventetid, endring av planer og flybilletter som plutselig er ledig vil det rett og slett legge til unødvendig mye stress å sjekke inn bagasje. Dermed er det enklest å reise med en ryggsekk eller en stor bag som er enkel å ta med seg rundt på flyplassen, med på flyet og ikke minst, på turen.

Pakketips for rulett-reiser:

Toalett-saker:
Ta med kun det som du ikke kan leve uten, tannbørste, et såpestykke, deodorant osv. Dette er selvsagt litt smak og behag.
Jakke eller tykk genser: Uansett hvor man ender opp i verden kan det være veldig behagelig å ha med seg dette. De kan brukes på fly og flyplassen hvor det ofte er kjølig, som et pledd eller selvsagt som et varmt plagg.
Komfortable sko: Her kan man velge om en ønsker å ta med seg et ekstra par i tillegg til de en har på seg. Det er viktig å ha sko som er komfortable å gå rundt i.
Vannflaske og snacks: Å bruke mye penger på mat på flyplassen er rett og slett unødvendig, så å ta med seg en vannflaske som kan fylles opp og snacks kan spare reisende for mye penger.
Mobilen og bøker: Det kan bli kjedelig med mye venting på flyplassen så her gjelder det å ta med seg lesestoff som underholdningen sin. Dette kan selvsagt mobilen også brukes til (blant annet til noen spillerunder på rulett). Mobilen er også praktisk å ha til bestilling av overnatting, bestille transport, sette på vekkerklokke og mye mer.