Kroatia

kroatia

Kroatia kan tilby alt uansett hva slags ferie en har lyst på. Med sin spennende og lange historie, vakre badestrender, flotte arkitektur, smakfull mat og koselige, små landsbyer er det nok å velge mellom for absolutt alle. Det er derfor vi har valgt å legge til flere områder rundt i Kroatia i våre reisemål.

Badeferier eller kulturelle opplevelser

Som reisende i Kroatia vil man rett og slett være overveldet over ulike attraksjoner og turistmål det er å velge mellom. Om det er strender og badeferie en er ute etter kan Makarska kysten samt Istria tilby noen av de flotteste strendene som er å finne. Istria ligger helt nord i Kroatia og har flotte kystbyer å tilby som Porec, Umag og Pula som er også noen av de mest populære valgene.

kroatia2

Makarska-kysten forklares ofte som rivieraen av Kroatia og passer for romantiske turer, oppdagelsesferd på fjell og furuskoger eller avslapping på de vakre badestrendene. Dette er bare to eksempler på områder som Kroatia har å by på, noe du kan lese mer om i de enkelte reiseguidene våre under hver by.

Hva med en bilferie?

kroatia3

Noe som er et morsomt tips for reisende i Kroatia er å legge det hele som er spennende biltur eller eventuelt en motorsykkeltur. Siden de aller fleste som reiser til Kroatia ønsker å få med seg en eller flere av byene langs kysten er dette en perfekt anledning til å bruke den gamle hovedveien. Den nye motorveien er også et flott alternativ, noe som vil ta deg gjennom innlandet og fjell.