Portugal

Portugal

Portugal er et utrolig vakkert land med mye å by på, det ligger sør-vest i Europa og har blant annet en lang kyst som går mot det Atlantiske havet. Noe mange ikke er klare over om Portugal er det at landet også inkluderer Madeira og Azores øyene. Portugal kan være et utrolig flott reisemål for alle slags reisende, uansett om det er familietur, vennetur, en romantisk feire for to eller en lenger reise eller opphold.

Det perfekte reisemålet året rundt

Portugal kan by på et utrolig mildt klima og i tillegg omtrent 3 000 timer med sol i året, dermed kan dette uten tvil kalles for det perfekte reisemålet. Alle som reiser til Portugal vil klare å finne noe som faller i smak, enten det måtte være deres unik kultur og historie, fantastiske mat og vin eller strand og vann. Landet har nemlig ett av de eldste landgrensene i hele Europa og kan også tilby et variert utvalg av ulike landskap.

portugal2

Om du skal på en kortere reise er Portugal også et utrolig godt valg, da det er mange flotte byer som er perfekte for langhelger og også lett tilgjengelig fra en rekke byer i Europa. Dersom turen går til Porto er byene Braga og Guimarães samt elven Douro og Arouca Geopark alle anbefalte reisemål. Om reisen istedet går til Lisboa vil de flotte naturparkene i elven Tagus og Sado anbefales i tillegg til Estoril kysten.

Et populært reisemål for vannsport

portugal3

Takket være den flotte kystlinjen langs det Atlantiske havet er Portugal det perfekte landet å reise til om du er intressert i havet. Enten du ønsker en avslappet strandferie eller du er ute etter dykking og surfing er Portugal et godt valg. Surfere velger nemlig å besøke Portugal 365 dager i året da kystlinjen kan by på noen fantastiske bølger hver eneste dag.